Emocio 7.84, living microflora, EMTECH, 1000 ml

Emocio 7.84, living microflora, EMTECH, 1000 ml

Emóció 7.84 este un supliment nutritiv lichid fermentat, unic, cu conținut de floră activă de microorganisme și extracte de fructe cu proprietăți antioxidante cunoscute: vișine, struguri negri, coacăze negre, cu ingrediente exclusiv 100% naturale, cu recomandarea Asociației Naturopaților Maghiare.

Prin intermediul multitudinii de microorganisme conținute, băutura Emóció 7.84 susține blând restabilirea echilibrului florei intestinale, procesele metabolice și sprijină sistemul imunitar în mod natural.

Consumul poate ajuta în:

- reflux, hiperaciditate gastrică, balonare, inflamația colonului, gastrită
- influențează pozitiv constipația și diareea
- ameliorează efectele adverse neplăcute ale tratamentului cu antibiotice,

119,00 lei
cu TVA
Cantitate

 

Comenzi si plati 100% sigure. Toate datele sunt transmise securizat.

 

Cost transport de la 18.90 lei. Livrare gratuită la comenzi de peste 249 lei.

ImmunPro Emulsie cu Lipozomi, Hymato - 150ml

Iti mai recomandam si


Emóció 7.84 este un supliment nutritiv lichid fermentat, unic, cu conținut de floră activă de microorganisme și extracte de fructe cu proprietăți antioxidante cunoscute: vișine, struguri negri, coacăze negre, cu ingrediente exclusiv 100% naturale, cu recomandarea Asociației Naturopaților Maghiare.

Prin intermediul multitudinii de microorganisme conținute, băutura emóció 7.84 susține blând restabilirea echilibrului florei intestinale, procesele metabolice și sprijină sistemul imunitar în mod natural.

Consumul poate ajuta în:

- reflux, hiperaciditate gastrică, balonare, inflamația colonului, gastrită
- influențează pozitiv constipația și diareea
- ameliorează efectele adverse neplăcute ale tratamentului cu antibiotice,
- susține în mod natural sistemul imunitar,
- reduce simptomele anumitor boli inflamatorii intestinale

Mai multe miliarde de microorganisme în doza zilnică! Numeroase feluri de microorganisme rezistente la aciditatea gastrică (de exemplu: Lactobacillus plantarum, Lactococcus lactis, Saccharomyces cerevisiae) în număr mare de germeni.

Cum funcționează?

Preparatul este foarte bogat în acizi esențiali care se formează în timpul fermentației.

În plus, conține flavonoide, vitamine, minerale și oligoelemente care susțin flora intestinală și întregul organism.

Ingredientele active ale preparatului ajută la restabilirea armoniei în organismul viu, sporind eficacitatea mecanismului natural de apărare al organismului și îmbunătățind procesele metabolice sănătoase.

Doza zilnică recomandată:

Un flacon este doza pe o lună a unui adult.

- pentru adulți pentru întărirea imunității, prevenție: 20-30 ml de 1-2 ori,
- pentru adulți în caz de boală: 30 ml de două ori
- pentru copiii mici: 5 ml de 1-2 ori
- pentru copiii mai mari: 10 ml de 1-2 ori (pentru adolescenți se poate administra doza adultului).

Produsul poate fi consumat sub formă de concentrat sau diluat cu 200 ml de lichid.

Notă: Depozitați între 5 și 25 ° C. Nu refrigerați după deschidere. Produsul, care conține microorganisme vii active, își poate schimba mirosul și gustul, poate deveni fibros sau sedimentar - toate acestea fiind proprietăți care indică fenomene de viață continuă.

Ambalaj: 1000 ml

Nr. Notificare SNPMAPS AA 14395

 Review-uri:

Szűcsné Nagy Márta | 2020. 11. 01.

5 / 5 csillag!

Produsul Emocio  e un produs unic pe piață.  Un mare avantaj a produsului e că nu se produce utilizând capsule sau alte substanțe de administrare. Compoziția  complexă a acesteia vorbește de la sine, fiind un supliment eficient alimentația conștiincioasă.

                                                                                                 

Tündérfalvi Erzsébet | 2020. 06. 15.

5 / 5 csillag!

Pisica mea în vârstă de 16 ani, rasa Maine Coon suferea de probeleme intestinale si digestive, ducea lipsă totale de apetit, fiind nevoiți să îi aplicăm tratamente cu infuzie respective alimentație artificială, rezultând o pierdere a greutății de 5 kg.

Pe lângă tratamentul medicamentos, la recomandarea unui prieten care avea rezultate bune cu produsele embio (de acest tip), am completat protocolul de alimentație cu produse embioherbspet.

Încă din prima săptămâna rezultatul fiind splendid, lăsându-ne de alimentația artificială. În 3 săptămâni recătându-și pofta de mâncare și vitalitatea. În 2 luni, datorită apetitului crescut a crescut 2kg! Ochii și blana îi strălucesc, iar problemele digestive și intestinale (constipative) s-au normalizat. Din nou e bine dispus și plin de vitalitate. Între timp,după tratamentul cu produsul binecuvântat, la o altă pisică de mea s-a rezolvat problema căderii părului.


Plantele și pomii noștrii sunt udați cu produse de tip embio. Am recoltat o cantitate generoasă de vișine și cireșe, dar și legumele s-au dezvoltat miraculos.

O familie de produse cu o viziune unică și splendid, pe care o pot doar recomanda tuturor.

Aprecierile mere sincere pentru grupul care a visat și a realizat înteaga gamă!

Radványi Beatrix | 2020. 04. 03.

5 / 5 csillag!


Fetița mea la vârsta de 7 luni, avea o aprindere la bazinul renal motiv pentru care era nevoie de un tratament antibiotic de mai multe luni.  Fetița a fost foarte solicitată, creându-se afte în gura ei, nici  metoda cu perie nu era utilă. Am încercat mai multe produse probiotice, fără vre-un rezultat. Emocio a fost încă un produs în șirul infinit. Î-mi era teamă că nu o va accepta din cauza gustului tipic, dar i-o plăcut. Aftele au dispărut în câteva zile. Mă bucur că atunci l-am găsit și-l folosim și de atunci.Mulik Csenge | 2020. 02. 13.

5 / 5 csillag!

La noi toată familia consumă acest produs. Probleme digestive niciodată nu există. Anul trecut am participat la o excursie în India, unde toată grupa suferea de probleme cu stomacul cu excepția noastră. Produsul Emocio ne-a protejat.
Holczmüller József | 2020. 01. 24.

5 / 5 csillag!

În decembrie am început să folosesc produsul Emocio pe baza unui articol științific. Sufeream de depresie, nu aveam o relație prea bună cu membri familiei, nu mai vorbeam de loc cu copii mei. După o lună ce consumam produsul,  deveneam din ce în ce mai relaxat. Comunic în mod normal cu cei din jurul meu, nu sufăr de anxietate, zilele mele sunt mai fericite. Chiar funcționează!Futószakáll | 2018. 10. 11.

5 / 5 csillag!

Fiecare antrenament e aventură nouă, o posibilitate de dezvoltare. Nu mi-e indiferent ca după un antrenament cu cel fel vitamine, suplimente nutritive de calitate î-mi încarc organismul. Aproape o lună a trecut de când folosesc produsul Emocio 7.84 cu o compoziție naturală, mă ajută la regenerare și mă face plin de energie. Dacă pot, iau cu mine produsul la fiecare antrenament sau concurs de tartan.Szalay-Tóth Judit | 2018. 10. 01.

În 2012 m-am întâlnit pentru prima oară cu produsul Emocio, pe durata celei de a doua sarcină: în mod concret l-am consumat din cauza problemelor digestive, la sfatul unui prieten, din motiv că pe durata primei sarcini, datorită produselor care compensau lipsa mea de fier, metabolismul meu a încetinit și sufeream des de constipație.

Cu adimistraea preparatului problemele digestive s-au ameliorat, metabolismul și-a revenit, constipația a dispărut, iar ca un plus refluxurile de acid gastric cu arderi de stomac diagnostizate mai de mult s-au potolit.

M-am lăsat de produsele compensatorii de fier respectiv de produsele tip vitamine pe durata sarcinii, chiar și așa la analizele temporare am primit rezultate mai bune, față de pe durata primei sarcini.Pe durata alăptării și a regenării într-un mod asemănător nu mai era nevoie să consum produse care să-mi compenseze lipsa de fier.


Kormos Józsefné, Tata | 2018. 09. 10.

5 / 5 csillag!

Produsul a fost folosit de mama mea în scop de tratament împotriva unei tumoare și problem de stomac, respectiv pentru întărirea sistemului imunitar. După mai multe luni de tratament tumoarea din stomac a dispărut în totalitate împreună cu problemele de stomac. Controalele noi nu au mai găsit tumoarea.

Din moment ce folosește produsul pentru întărirea sistemului imunitar nu a prezentat semne de infecție de influenză sau gripă.

 

 

 

EM001

Fisa tehnica

Pentru
Barbati
Copii
Femei
Vegetarian
Cantitate neta
1000 ml

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password