Livrarea

Livrarea produselor comandate pe acest site se va efectua exclusiv pe teritoriul României.

Livrarea se va efectua curierat rapid.

Taxele de livrare sunt cele menționate în rubrica specială la momentul finalizării și plasării comenzii. Prin finalizarea și plasarea comenzii sunteți de acord cu plata acestor taxe împreună cu prețul produselor. Taxa de livrare se aplică pentru fiecare colet în parte.

După ce ați primit confirmarea prin e-mail a comenzii dvs., aceasta va fi livrată de noi și vă va fi livrată într-un termen estimativ 1-2 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii prin curierat rapid. In cazul În cazul în care din indiferent ce motive termenul de livrare arătat anterior nu va putea fi respectat, veți fi contactat prin e-mail și informat cu privire la termenul efectiv de livrare.

La primirea comenzii veți prezenta un act de identitate valid și veți semna documentul de livrare.

Momentul încheierii vânzării. Transferul proprietăţii şi al riscului

Transferul proprietății și al riscurilor asupra produselor intervine la momentul livrării coletului sub condiția efectuării plătii integrale a prețului și taxelor de livrare.

Răspundere

Răspunderea furnizorului – în eventualitatea încălcării cu intenție sau din neglijență gravă a Termenilor și Condițiilor, furnizor ca vânzător și proprietar al magazinului online va fi răspunzător pentru pierderile care sunt o consecință directă și previzibilă, în mod rezonabil, a acestei încălcări.

Furnizor nu răspunde pentru infectarea computerului unui Utilizator/Client cu viruși informatici, pentru atacuri cibernetice de orice fel, pentru pierderea datelor Utilizatorului/Clientului sau deteriorarea oricărui echipament hardware sau program aparținând acestuia.

De asemenea, furnizor nu răspunde pentru e-mail-urile de tip phishing sau pentru link-urile partenerilor care pot apărea la un moment dat pe site.

Răspunderea Utilizatorului/Clientului

Utilizatorul/clientul poartă răspunderea exclusivă pentru realitatea/exactitatea/integritatea oricăreia și tuturor datelor furnizate proprietarului magazinului și pentru orice pagubă cauzată acestuia prin nerespectarea acestor Termeni și Condiții.

Proprietate intelectuală

Întreg conținutul site-ului, incluzând fără a se limita la logo-uri, reprezentări grafice, simboluri comerciale, imagini statice/dinamice, text și/sau conținut multimedia, este proprietatea exclusivă a furnizor.

Utilizatorului/clientului nu îi este permisă copierea, reproducerea, distribuirea, publicarea, transferul, modificarea, alterarea, utilizarea, crearea de legături, expunerea, includerea oricărui element al site-ului în orice material al utilizatorului/clientului sau al unui terț, în alt scop decât cel de a încheia/executa un amunit contract pentru produse și a se informa despre Produsele comercializate pe site, fără a exista un acord scris prealabil al furnizor în acest sens.

În cazul în care utilizatorul/clientul transmite/transferă proprietarului magazinului online orice informație sau conținut (inclusiv logo-uri, reprezentări grafice, simboluri comerciale, imagini statice/dinamice, text și/sau conținut multimedia) aceasta nu va genera nicio obligație pentru furnizor, cu excepția cazului în care există un acord scris prealabil al părților în acest sens.

Prin accesarea acestor Termenii și Condiții utilizatorul/clientul înțelege și acceptă că este interzisă în mod expres orice utilizare a site-ului și conținutul acestuia în alte scopuri decât cele permise expres conform Termenilor și Condițiilor.

Dreptul de retragere a clientului. Returul produselor. Returnarea preţului şi taxelor de livrare

Clientul se poate retrage, prin denunțare unilaterală, fără a fi nevoie să invoce vreun motiv, într-un termen de 14 de zile începând cu ziua livrării (ziua primirii coletului, așa cum este menționată pe dovadă de primire emisă de Poșta Română/firma curierat rapid).

Dacă decide să se retragă, clientul este obligat să anunțe furnizorului, cel târziu în cea de-a 14-a zi calendaristică, calculată de la data livrării coletului (data livrării coletului și ziua când se împlinește termenul, intrând în calcul termenului de 14 de zile), printr-un e-mail scris către furnizor.

În cazul retragerii, realizate cu îndeplinirea cerințelor de timp și de formă arătate mai sus, clientul este obligat să returneze produsele în starea corespunzătoare în care acestea au fost primite, nemodificate, curate (fără însă să fi fost curatate/spălate), nepătate, nezgâriate și în toate cazurile nedeteriorate, în ambalajul în care au fost primite, în termen de cel mult 14 (paisprezece) zile de la anunțarea deciziei de retragere (ziua anunțării retragerii și ziua împlinirii termenului, intrând în calculul acestuia), în una din următoarele modalități:

- Prin intermediul Poștei Române; în cazul în care se returnează toate produsele, într-un singur colet, returul realizat în această modalitate este fără costuri de retur dacă preluarea se face de pe teritoriul României;

- Prin intermediul unui curier, ales de client, la adresa furnizorului aşa cum e menţionată pe site; în acest caz clientul suportă taxele de curierat/costurile de retur;

- Prin retur în fața locului la sediul furnizorului, fără aplicarea unor costuri/taxe de retur.

În cazul în care au fost livrate seturi de produse, trebuie returnat întregul set așa cum a fost livrat. În cazul în care la livrare s-a primit și un produs cadou, acesta trebuie de asemenea returnat. Orice produs trebuie returnat trebuie sa fie nedeschis.

În cazul în care produsele nu sunt returnate în stare corespunzătoare, conform celor arătate mai sus, clientul va suporta deprecierea acestora diminuându-se în mod corespunzător suma ce trebuie restituită clientului de către furnizor. În termen de cel mult 14 (paisprezece) zile de la data returnării produselor şi accesoriilor acestora, în stare corespunzătoare, conform celor arătate în acești Termeni şi Condiții, furnizorul va restitui clientului prețul acestora astfel cum a fost încasat, iar taxa de livrare plătită de client pentru Poșta Română/curierat rapid pentru livrarea produselor nu va fi rambursată clientului. În cazul care clientul alege să păstreze anumite produse şi să anuleze doar parțial comanda, taxa de livrare nu va fi rambursată.

Restituirea prețului şi a taxelor plătite de client pentru livrare se va face în aceeași modalitate în care aceste sume s-au primit, cu excepția plăților primite în numerar la livrare, care se vor restitui întotdeauna clientului prin transfer bancar, în contul pe care clientul este obligat să îl menţioneze în e-mailul scris către furnizor.

Plângeri referitoare la conformitatea produselor

Clientul este rugat să acorde atenție culorilor Produselor și să ia în considerare faptul că, datorită setărilor propriului calculator/dispozitiv electronic, anumite culori reale ale produselor livrate pot prezenta diferențe față de ce a afișat calculatorul/dispozitivul electronic al clientului la momentul efectuării Comenzii. Aceste diferențe nu se vor considera neconformități.

În cazul în care reclamația va fi considerată că neîntemeiată, clientului i se vor returna produsele, pe costul acestuia, fără vreo altă obligație din partea furnizorului.

Despre soluționarea reclamației și soluția adoptată conform celor arătate anterior, clientul va fi informat prin e-mail, la adresa furnizată la efectruarea comenzii.

În caz de rambursare de către furnizor a prețului și taxelor de livrare, se vor aplica în mod corespunzător prevederile arătate mai sus din acești Termeni și Condiții.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password