Există mii de site-uri cu sfaturi şi trucuri despre cum să avem un stil de viaţă sănătos. Toată lumea caută o metodă, o dietă sau schimbarea stilului de viaţă cel mai potrivit. Noi ne-am dat seama că cea mai credibilă sursă pentru acestea o reprezintă întoarcerea la metodele strămoşilor noştri, care pot fi adaptate ritmului, stilului de viaţă şi tehnologiilor din sec. XXI. Şi aşa, am descoperit una dintre cele mai hrănitoare plante cu numeroase efecte terapeutice, şi anume grâul verde.

Din timpuri străvechi, omenirea a încercat să afle totul despre lumea înconjurătoare. Strămoşii noştri au încercat să afle detalii mărunte, să atribuie un sens fiecărei plante, fiecărui animal, fir de iarbă sau copac şi să descopere o cale de mijloc între ceea ce funcţionează şi ceea ce nu funcţionează, asigurându-se, în acelaşi timp, că nu produc daune mediului înconjurător. Au gustat numeroase tipuri de alimente, de origine animală sau vegetală, şi şi-au dat seama ce le plăcea şi ce era, de asemenea, şi hrănitor şi ce nu. Aşa au fost descoperite minunile şi binecuvântările naturii, dându-ne seama că ne putem vindeca dintr-o boală graţie acestora. Însă, au existat şi fructe mărunte şi plante care erau otrăvitoare şi mortale. Dar, este sigur că niciodată nu am încetat să încercăm, că am folosit bunătăţile pe care ni le-a oferit natura pentru a supravieţui, pentru a ne face poftele în viaţă sau pur şi simplu pentru a trăi.

Astăzi, există numeroase tratamente din care putem alege, care se inspiră din natură şi care sunt mai mult sau mai puţin eficiente. Deci, este cert că oamenii au nevoie de natură, iar natura are nevoie de oameni. De aceea, este responsabilitatea noastră să nu dăunăm lucrurilor utile din jurul nostru.

Aici, în Transilvania, ne considerăm norocoşi, întrucât trăim într-un spaţiu în care influenţa omului asupra naturii nu este încă semnificativă. Avem pe pajiştile şi câmpiile noastre tot ceea ce este sănătos şi util pentru mediu. Am recunoscut cu modestie şi umilinţă imensitatea naturii, strămoşii noştri au încercat permanent să se asigure că iau din natură doar ceea ce nu este dăunător şi ceea ce mai poate încă fi înlocuit.

Ne-au transmis aceste cunoştinţe şi nouă, deci una din misiunile noastre este să diseminăm şi să menţinem această mentalitate pentru că ne dorim să beneficiem de minunile Transilvaniei şi în mileniile viitoare. Am dori să păstrăm conştiinţa dragostei de natură şi să o protejăm şi de aceea ne dorim să înţelegem mai bine şi să aplicăm tehnologiile şi cunoştinţele moştenite de la strămoşii noştri, apelând, de asemenea, la tehnologia secolului XXI. Oamenii din zilele noastre au un ritm de viaţă diferit, într-un mediu diferit faţă de strămoşii lor. Oamenii de azi sunt mai vulnerabili la stres pentru că trebuie să menţină un ritm de viaţă alert, iar tehnologia şi-a făcut loc pe nesimţite în viaţa lor. Consumăm tot mai puţine produse, plante şi legume neprocesate (trăim într-o epocă în care organic nu mai înseamnă organic), ceea ce, cu timpul, duce la îmbolnăviri. Produsele noastre, care combină cunoştinţele predecesorilor noştri cu tehnologia actuală, sunt destinate întru-totul rezolvării acestei probleme. Scopul nostru este de a le fabrica în modul cel mai eficient şi conştient cu putinţă, pentru a ne proteja şi salva mediul înconjurător.

Grâul verde este considerat de mulţi unul din alimentele cele mai hrănitoare, cu cele mai multe caracteristici terapeutice, având în vedere că pe lângă clorofilă, acesta are şi multe minerale, proteine, enzime active şi vitamine. Beneficiile sale terapeutice cuprind prevenirea mai multor boli, întărirea sistemului imunitar, îmbunătăţirea necesarului de oxigen din organism, detoxifierea organismului, creşterea apetitului, îmbunătăţirea digestiei, alinarea durerilor de stomac, iar în cazul anumitor tipuri de cancer, acestea ajută la întărirea sistemului imunitar şi în lupta împotriva bolii.

Sucul de grâu verde este obţinut prin liofilizare, adică prin congelare bruscă, ceea ce asigură o durată de viaţă mai îndelungată la raft a acestui suc, păstrează activitatea biologic a substanţelor sensibile la temperatură şi în acelaşi timp şi caracteristica de solubilitate, astfel, toate enzimele şi vitaminele rămân în produsul final. Ne achiziţionăm materiile prime din cele mai bune surse verificate şi încercăm să culegem cele mai ecologice produse cu putinţă. Nu apelăm la nicio substanţă artificial, potenţiatori de arome sau coloranţi în faza de procesare, iar produsele noastre nu conţin conservanţi.

Consumat într-o dietă echilibrată, acest produs duce la îmbunătăţiri spectaculoase, oferă multă energie, întăreşte sistemul imunitar, crescându-ne forţa şi rezistenţa.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password