JUTAVIT Calciu+D3 Masticabil pentru copii, 30 tablete

  • -30%
JUTAVIT Calciu+D3 Masticabil pentru copii, 30 tablete

Comprimat masticabil JutaVit Calcium + D3, cu colorare artificială și fără arome, comprimat masticabil cu zahăr care conține calciu și vitamina D3. Vitamina D și calciul sunt necesare pentru creșterea și dezvoltarea corespunzătoare a oaselor la copii.

20,00 lei
14,00 lei Salveaza 30%
cu TVA
Cantitate

 

Comenzi si plati 100% sigure. Toate datele sunt transmise securizat.

 

Cost transport de la 18.90 lei. Livrare gratuită la comenzi de peste 249 lei.

ImmunPro Emulsie cu Lipozomi, Hymato - 150ml

Tableta masticabilă JutaVit CALCIUM + D3 este un supliment alimentar care conține 30 de bucăți de calciu și vitamina D3.

Comprimat masticabil JutaVit Calcium + D3, cu colorare artificială și fără arome, comprimat masticabil cu zahăr care conține calciu și vitamina D3. Vitamina D și calciul sunt necesare pentru creșterea și dezvoltarea corespunzătoare a oaselor la copii. Calciul este necesar pentru funcționarea normală a mușchilor, pentru funcționarea normală a enzimelor digestive. Participă la procesele metabolice normale de producere a energiei, la transmiterea normală a stimulilor. Calciul joacă un rol în procesele de diviziune celulară și în specializarea celulelor. Vitamina D contribuie la absorbția / utilizarea normală a calciului și fosforului, la menținerea nivelului normal de calciu în sânge, la menținerea oaselor sănătoase, a funcțiilor musculare și a dinților normali. Vitamina D contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar și joacă un rol în diviziunea celulară.

JT104

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password