GAL Peptide din colagen de bovine - Argentina, 300g, GAL Vitamin

  • -5%
GAL Peptide din colagen de bovine - Argentina, 300g, GAL Vitamin

Pe lângă faptul că materia primă a acestui produs provine din unități de creștere unde bunăstarea animalelor este importantă, GAL Peptide din colagen de bovine este caracterizat de proprietăți superioare, o solubilitate perfectă, un gust și o aromă neutre. Dimensiunile de sub 3000 de Daltoni ale peptidelor asigură o bioactivitate remarcabilă și o absorbție rapidă și completă în organismul nostru. În plus față de faptul că ne sprijină sănătatea în diverse moduri, consumul zilnic al acestui produs realizat cu ingrediente noi este cât se poate de confortabil: praful are un gust neutru, are o granulație fină și poate fi adăugată cu ușurință în toate tipurile de băuturi sau în mâncare, fără să formeze cocoloașe.

88,35 lei Salveaza 5%
93,00 lei
cu TVA
GAHUPZ29
Cantitate

Iti mai recomandam si

Colagenul este o proteină care se regăsește în cantități mari în pielea, oasele și cartilajul nostru. Cantități mari de colagen putem obține în urma consumului de piele, oase și cartilaj de la animale (de exemplu, supă de oase, răcituri etc.), însă aceste alimente sunt mai greu de digerat. În timpul digestiei, colagenul se descompune pe părțile sale mai mici, în peptide, iar apoi o parte, în aminoacizi, astfel încât să pătrundă în fluxul sanguin și să își poată face apoi efectul asupra pielii și articulațiilor.

În produsul nostru, colagenul este prezent deja sub formă de peptide, adică este pre-digerat și hidrolizat. Astfel, absorbția sa este deja bună și nu este îngreunată nici digestia. Aceste peptide de colagen (colagen bovin hidrolizat) care nu prea mai au nevoie să fie digerate ajută la menținerea elasticității tinerești a pielii și a funcționării și flexibilității corecte a articulațiilor.

Efectul asupra pielii și articulațiilor a fost demonstrat numai în raport cu consumul de peptide de colagen, nu și în cazul colagenului nedigerat (consumat prin alimente). (Cu toate acestea, este important să rețineți și că, potrivit unora dintre experți, colagenul nedigerat provenit din alimente are un efect bun asupra mucoasei gastrice și intestinale.

Efectele benefice ale acestui colagen și beneficiile fiziologice ale consumului nu sunt diferite de cele ale colagenului nostru porcin. Cu toate acestea, este important să subliniem că materia primă de la colagenul bovin provine exclusiv din ferme în care vitele sunt crescute pe pășuni cu iarbă și în care bunăstarea animalelor este importantă.

Pentru a obține efectul scontat al colagenilor de tip I, recomandăm și în continuare administrarea a 10 grame pe zi.

Caracteristici produs

- Fără alergeni
- Fără gluten
- Fără ouă
- Fără alergeni din soia
- Fără lactate și fără lactoză
- Fără dioxid de sulf
- Fără zahăr
- Fără OMG
- Vegetarian
- Vegan
- Ambalaj provenit dintr-o unitate de producție cu carbon neutru
- Ambalaj 100% reciclabil

Verde: Produsul are proprietatea descrisă
Roșu: Produsul nu are proprietatea descrisă

Dozare: Recomandăm administrarea a 10g (1 lingură cu vârf), o dată sau de 2 ori pe zi. Nu are gust, însă din cauză că are un miros ușor este mai bine să îl adăugați în suc de portocale, lapte cu cacao sau într-o băutură cu gust de vanilie – acestea vor acoperi perfect mirosul.

Nu depășiți doza zilnică recomandată! Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă echilibrată, mixtă și un stil de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna copiilor!

Mențiune: Potrivit regulamentelor UE valabile și la noi în țară, suplimentele alimentare sunt alimente care au menirea de a completa regimul alimentar tradițional, și care conțin, în formă concentrată, nutrienți sau alte materii cu efecte nutritive sau fiziologice, acestea fiind prezente singure sau în diferite combinații. Potrivit poziției oficiale, aceste produse nu sunt medicamente, nu au efecte de vindecare și nu ajută la vindecarea sau prevenirea unor boli. Declarăm că descrierile privind substanțele active ale produselor noastre au fost redactate exclusiv pe baza celor mai noi cercetări independente și semnificative, în urma studierii aprofundate a contextelor acestora, cu intenția de a prezenta rezultatele cercetărilor tuturor cititorilor interesați. Aceste descrieri nu comportă scopuri promoționale și nu îndeamnă la achiziționarea produselor noastre. În cazul în care clienții noștri ne onorează cu comenzi repetate, acest fapt trebuie să se datoreze exclusiv experienței lor pozitive cu produsele GAL. În asta credem, pentru asta lucrăm!

Surse1. Sylvie Ricard-Blum: The Collagen Family. Cold Spring Harb Perspect Biol. 2011 Jan; 3(1): a004978.2. Szpak, Paul (2011). "Fish bone chemistry and ultrastructure: implications for taphonomy and stable isotope analysis". Journal of Archaeological Science 38 (12): 3358–3372.3. Fontana et al. (Long-term effects of calorie or protein restriction on serum IGF-1 and IGFBP-3 concentration in humans. Aging Cell. 2008 Oct; 7(5): 681–687.4. Bodo Melnik: Dietary intervention in acne - Attenuation of increased mTORC1 signaling promoted by Western diet. Dermatoendocrinol. 2012 Jan 1; 4(1): 20–32.5. Trepanowski et al.: Impact of caloric and dietary restriction regimens on markers of health and longevity in humans and animals: a summary of available findings. Nutrition Journal 2011, 10:1076. C.Y. Ewald et al., “Dauer-independent isuin/IGF-1-signalling implicates collagen remodelling in longevity,” Nature, doi:10.1038/nature14021, 2014.7. Proksch et al.: Oral intake of specific bioactive collagen peptides reduces skin wrinkles and increases dermal matrix synthesis. Skin Pharmacol Physiol. 2014;27(3):113-9.8. Schwartz et al.: Ingestion of BioCell Collagen(®), a novel hydrolyzed chicken sternal cartilage extract; enhanced blood microcirculation and reduced facial aging signs . Clin Interv Aging. (2012)9. Kantor, I et al. 2002. Results of a Study Evaluating the Use of a Dietary Supplement Formula in the Management of Age-Related Skin Changes in Women with Moderate to Severe Wrinkling of the Periorbital Area. Journal of the American 10. Nutraceutical Asscociation. Vol 5, No.211. DERMSCAN study, 2008, Lyon France. Cutaneous properties of hydrolyzed collagen12. Ito et al.: Sebum secretion-blocking composition, and food or beverage containing same. US 8,969,523 B2 (2015 március 3.)13. MorgantiP.,RandazzoS.D.,BrunoC,(1982)"effectofgelatincysteineonhairafterathreemonthstreatment“, J.Soc.Cosmet.Chemists33,95.14. RandazzoS.D.,MorgantiP.,(1982)titled:"Theinfluenceofgelatincysteinesupplementationontheaminoacidscompositionofhumanhair",acceptedforpresentationonXVIintern.CongressofDermatology May23-28Tokyo.15. Morganti P., Bruno C. Colelli G (1983) Geltina-cistina. Cheratogenesies trutturapilifcra Boil, Soc, It. Biol.Sper 59:20.16. M.P. DE Padova, A. TOSTI, titled: “Gelatin -Cyctine in Seborrheic Alopecia”, department of dermatology university of Bologna –Italy, February 15, 1985. J Appl. Cosmetol 1968;4;55-60 (April/June 1986).17. Morganti P., G. Fabrizl. B james, C. Bruno, titled: “Effect of gelatin-cystine and serenoa repens extract on free radicals level and hair growth”, Presented at Singapore clinical dermatology 2000 –Singapore 18-20 June, 199818. Pam Z., Wikonkal N., Pam N., -15th Annual Meeting of the European Hair Research Society (EHRS) , Jerusalem, Israel, July 6-9, 2011.19. Benito-Ruiz et al.: A randomized controlled trial on the efficacy and safety of a food ingredient, collagen hydrolysate, for improving joint comfort. International Journal of Food Sciences and Nutrition, 2009, Vol. 60, No. s2 : Pages 99-11320. Schauss et al.: Effect of the novel low molecular weight hydrolyzed chicken sternal cartilage extract, BioCell Collagen, on improving osteoarthritis-related symptoms: a randomized, double-blind, placebo-controlled trial. J Agric Food 21. Chem. 2012 Apr 25;60(16):4096-101.22. Jing et al. 2014.23. Bannai M, Kawai N. New therapeutic strategy for amino acid medicine: glycine improves the quality of sleep. J Pharmacol Sci. 2012;118(2):145-8.24. File et al.: Beneficial effects of glycine (bioglycin) on memory and attention in young and middle-aged adults. J Clin Psychopharmacol. 1999 Dec;19(6):506-12.25. Kakoi C. et al.: Collagen peptides enhance hippocampal neurogenesis and reduce anxiety related behavior in mice . Biomed Res. (2012)26. Rubio et al.: Oral ingestion of a hydrolyzed gelatin meal in subjects with normal weight and in obese patients: Postprandial effect on circulating gut peptides, glucose and isuin. Eat Weight Disord. 2008 Mar;13(1):48-53.27. THE SPECIFIC DYNAMIC ACTION OF GELATIN HYDROLYSATES by DAVID RAPPORT, From the Department of Physiology, Western Reserve University

GAHUPZ29

Fisa tehnica

Cantitate
300 g

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password