BioCo Calciu Organic + Vitamina D3, 350 mg cu 100 UI x 90 buc

BioCo Calciu Organic + Vitamina D3, 350 mg cu 100 UI x 90 buc

E necesar pentru menținerea stării de sănătate a oaselor și a dințiilor și funcționarea normală a mușchiilor.  Ingrediente active pe doză: o doză conține 350 mg de Calciu Organic și 100 UI de Vitamina D3.

54,00 lei
cu TVA
Cantitate

 

Comenzi si plati 100% sigure. Toate datele sunt transmise securizat.

 

Cost transport 14.90 lei. Livrare gratuită la comenzi de peste 199 lei.

ImmunPro Emulsie cu Lipozomi, Hymato - 150ml

Iti mai recomandam si

BioCo Calci-Citrat conține calciu 100% organic cu Vitamina D3 necesar pentru menținerea stării de sănătate a oaselor și a dințiilor și funcționarea normală a mușchiilor.

Ingrediente active pe doză: o doză conține 350 mg de Calciu Organic și 100 UI de Vitamina D3.

Calciul este unul dintre cele mai cunoscute minerale de care organismul nostru are nevoie.

Un consum adecvat de calciu ne ajută să avem oase puternice și sănătoase. Pe lângă acest rol important, calciul mai are și alte funcții în organism, ceea ce face indispensabilă prezența lui zilnică în alimentația noastră:
- menținere a integrității și sănătății dinților;
- coagularea sângelui;
- menținerea tonusului muscular;
- asigurarea unui ritm cardiac normal;
- transmiterea impulsului nervos;
- activarea și funcționarea normală a unui număr mare de enzime.

Un stil de viață activ și exercițiile zilnice regulate sunt cheia pentru menținerea oaselor sănătoase, dar unele vitamine și minerale joacă, de asemenea, un rol proeminent. În special calciul este foarte important, deoarece acest mineral joacă un rol în menținerea și utilizarea vitaminelor D și K.

Deoarece calciul se regăsește în mai multe alimente, poate părea că îl obținem foarte ușor, totuși populația adultă consumă mult mai puțin decât cantitatea recomandată. Nivelurile scăzute de calciu din organism pot provoca oase poroase, fragile, crampe musculare și carii dentare.

Este bine de știut că calciul, cunoscut mai mult ca un antidot pentru osteoporoză, are și o serie de alte roluri importante contribuind în menținerea sănătății, ajutând în:
- contracția inimii, a mușchilor și coagularea sângelui
- ameliorarea reactiilor alergice
- reducerea tensiunii arteriale crescute
- prevenirea cancerului de colon
- reducerea nivelului de ateroscleroză, a colesterolui "rău" și a trigliceridelor
- absorbția vitaminei B12, în acțiunea enzimelor

Corpul uman poate absorbi mult mai complet mineralele într-o formă legată organic. Sub această formă, mineralele se găsesc în plante, fructe și legume. O cantitate semnificativă a mineralelor anorganice se pierd în timpul consumului, acestea nu pot fi utilizate integral de către organismul nostru, și în cazuri mai severe pot provoca și depuneri. Atunci când calciul este consumat sub formă de supliment alimentar, cel mai important aspect este biodisponibilitatea calciului.
Biodisponibilitatea arată că ingredientul activ introdus în corpul nostru este de fapt, în mod verificabil, încorporat în țesuturile noastre. Forma organică crește biodisponibilitatea mineralelor, inclusiv a calciului.

Spre deosebire de multe alte produse, BioCo Kalci-Citrat contine calciu doar în formă organică. Nu conține calciu anorganic, cum ar fi carbonatul de calciu găsit în majoritatea produselor.

Citratul de calciu legat organic este ușor de digerat. Datorită biodisponibilității favorabile, același efect poate fi obținut cu o doză mai mică. Absorbția sa nu depinde de pH-ul organismului. Nu provoacă simptome gastrointestinale sau constipație, citratul acidifică urina, astfel încât pietrele de calciu nu pot precipita.
Calciul nu poate fi absorbit de organism fără suficientă vitamina D3 și poate fi folosit doar în formă organică. Absorbția sa depinde în întregime de prezența vitaminei D în intestin. Prin urmare, producătorul BioCo pe lângă citratul de calciu a inclus și vitamina D3 în conținut, care ajută la absorbția calciului, contribuie la menținerea oaselor și a funcției musculare sănătoase, precum și la menținerea dinților normali și ajută la funcționarea normală a sistemului imunitar.

Vitamina D contribuie la:

  • la absorbția normală a calciului și fosforului;
  • la menținerea funcției osoase și musculare sănătoase;
  • la menținerea stării de sănătate a dințiilor;
  • funcționarea normală a sistemului imunitar.

Toate produsele BioCo comercializate de noi sunt certificate de Ministerul Sănătății al României.

Ambalare: 90 buc tablete filmate MEGAPACK

Ingrediente Active într-o Doză: Calciu Organic - 350 mg, Vitamina D3 - 100 UI
Recomandate pentru: Persoane în Vârstă, Femei Însărcinate, Femei care Alăptează, Bărbați, Femei
BC-004

Fisa tehnica

Ingrediente principale
Calciu
Vitamina D3
Pentru
Barbati
Femei
Femei care Alăptează
Femei Însărcinate
Tablete
90

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password