GAL Ulei MCT Premium, 500 ml, GAL Vitamin

GAL Ulei MCT Premium, 500 ml, GAL Vitamin

Pentru digerarea acizilor grași cu lanț mediu nu este nevoie de acid biliar, astfel că acestea conferă energie mai repede, chiar și creierului, prin așa-numiții corpuri cetonice. Sunt cunoscute 3 tipuri de astfel de acizi grași, dintre care acidul caprilic și cel capric asigură cele mai multe corpuri cetonice, în timp ce acidul lauric asigură ceva mai puțin. De aceea, produsul nostru conține doar acid caprilic și acid capric. Grăsimea de nucă de cocos conține mai ales acid lauric, iar gheea conține mai mult acid caprilic și capric.

95,00 lei
cu TVA
Cantitate

 

Comenzi si plati 100% sigure. Toate datele sunt transmise securizat.

 

Cost transport 14.90 lei. Livrare gratuită la comenzi de peste 199 lei.

ImmunPro Emulsie cu Lipozomi, Hymato - 150ml

Iti mai recomandam si

Pentru digerarea acizilor grași cu lanț mediu nu este nevoie de acid biliar, astfel că acestea conferă energie mai repede, chiar și creierului, prin așa-numiții corpuri cetonice. Sunt cunoscute 3 tipuri de astfel de acizi grași, dintre care acidul caprilic și cel capric asigură cele mai multe corpuri cetonice, în timp ce acidul lauric asigură ceva mai puțin. De aceea, produsul nostru conține doar acid caprilic și acid capric. Grăsimea de nucă de cocos conține mai ales acid lauric, iar gheea conține mai mult acid caprilic și capric.

Pe lângă uleiul MCT extras din ulei de palmier certificat RSPO (obținut dintr-o sursă sustenabilă, „prietenoasă cu orangutanii”), produsul nostru conține și extract de ghee, pentru obținerea unui gust mai bun și pentru mai multă eficacitate. Poate fi folosit și de către cei cu intoleranță la lactoză (nu conține proteine din lapte sau lactoză).

Recomandare de consum: Se consumă ca atare, poate fi adăugat în salate, în lapte cu cacao, în cafeaua de dimineață. Se poate folosi și la mâncăruri, dar nu prăjiți cu acest ulei! Se vor consuma 10 ml o dată, iar la început – până se obișnuiește organismul – chiar mai puțin, în caz contrar poate provoca diaree.

Nu depășiți doza zilnică recomandată! Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă echilibrată, mixtă și un stil de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna copiilor!

Caracteristici produs

- Fără alergeni
- Fără gluten
- Fără ouă
- Fără alergeni din soia
- Fără lactate și fără lactoză
- Fără dioxid de sulf
- Fără zahăr
- Fără OMG
- Vegetarian
- Vegan
- Certificat RSPO
- Ambalaj provenit dintr-o unitate de producție cu carbon neutru
- Ambalaj 100% reciclabil

Verde: Produsul are proprietatea descrisă
Roșu: Produsul nu are proprietatea descrisăBENEFICII

 • Crește potența oricărui probiotic
 • Nu cauzează disconfort digestiv
 • Eficient în doze mici (15mg) în cateva ore (nu zile)
 • Functioneaza în ambele intestine (subtire si gros)
 • Susține sănătatea tractului urinar
 • Nu provoacă flatulență ca și alte prebiotice
 • Nu este afectat de variația mediului din intestin
 • Funcționează cu toate speciile de probiotice
 • Proprietăți antimicrobiene selective, combate candidoza, efect antiviral
 • Poate fi administrat singur sau în combinație cu un probiotic
 • Se asimileaza usor
 • Are un efect ketogenic puternic, permitand ramanerea in cetoza si atunci cand se consuma mai multi carbohidrati sau proteine in dieta
 • Asemanator cu carbohidratii, furnizant energie imediat, spre deosebire de alte tipuri de grasimi care au nevoie de mai multe ore sau chiar zile pentru a fi folosite ca sursa de energie
 • Efect termogenic (induc producerea de caldura si deci consumul de calorii, in special din grasimile stocate sub piele)
 • Protectie impotriva bolilor cu transmitere sexuala, inclusiv HIV, herpes si citomegalovirus
 • Ajuta la reducerea si controlul apetitului
 • Blocheaza sinteza de noi grasimi (previn ingrasarea)
 • Ajuta in ADHD si depresie
 • Imbunatateste calitatea parului si unghiilor
 • Mentine sanatatea vaselor de sange
 • Spre deosebire de uleiurile vegetale din soia, floarea soarelui, porumb, rapita sau chiar masline scade colesterolul „rau” si creste colesterolul „bun”

Cei mai importanti acizi grasi sunt cei saturati si anume acidul capric si acidul caprilic.

Aceste trigliceride sunt digerate mult mai repede si mai usor decat alte tipuri de grasimi, deoarece necesita cantitati mult mai mici de enzime si de acizi biliari pentru absorbtia intestinala.

Pentru digestia și absorbția intestinală a trigliceridelor cu lanţ mediu nu este nevoie enzime și de acid biliar, astfel furnizează mai repede energie pentru creier, în forma de corpi cetonici. Sunt cunoscute 3 astfel de acizi graşi, dintre care acidul capric şi acidul caprilic furnizează cea mai mare cantitate de corpi cetonici, iar mai puţin acid lauric. De aceea produsul nostru conţine doar acid capric şi acid caprilic. Grăsimea din nuca de cocos conţine mai ales acid lauric iar gheea conţine mai mult din capric şi caprilic.

Produsul conţine pe lîngă uleiul MCT extras din ulei de palmier cu metoda certificate RSPO, extras ghee, pentru obţinerea uni rezultat şi un gust mai bun.

Poate fi folosit şi de cei cu intoleranţă la lactoză (nu conţine protein din lapte şi lactoză ).

ADMINISTRARE Recomandat  ca atare, în salate, cacao, cafea. Se poate folosi şi în mâncare dar nu se poate prăjii în ea. La început să se administreze 10 ml, chiar mai puţin, pînă se obişnuişete organismul. Cantitatea mare poate provoca diaree.

Pentru ce se poate utiliza?
Piele, Oase, Digestie, Sistem vascular, Durere, Dinți, Cure de slăbire, Inflamații, Sistem nervos, Sistem Imunitar, Articulații, Vedere, Ficat, Detoxifiere, Migrene, Echilibrul hormonilor la femei, Funcționarea glandei tiroide, Cartilaje, Stres, Funcții mentale, Ochi, Sarcină, Nivelul glicemiei, Tensiune arterială
GAHULU27

Fisa tehnica

Ingrediente principale
MCT
Pentru
Barbati
Diabetici
Femei
Cantitate neta
500 ml

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password