GAL Complex de turmeric, 60 capsule, GAL Vitamin

GAL Complex de turmeric, 60 capsule, GAL Vitamin

Un extract de turmeric natural, solubil în apă, îmbogățit polizaharide de turmeric și care conține și curcuminoizi și turmeroni, tratat cu tehnologia FenuMAT™.

Tehnologia FenuMAT™ este un așa-numit sistem hidrocoloid reversibil, pe bază de fibră de galactomanan, care conține exclusiv ingrediente naturale și care este o nouă generație a tehnologiilor lipozomale și a altor tehnologii de coloizi similare. CurQfen® este un extract de turmeric procesat în acest mod, ceea ce face ca majoritatea curcuminoidelor să se păstreze în organism forma lor activă, liberă, spre deosebire de soluțiile anterioare. Până și în cadrul unor cercetări independente a depășit cu mult toate soluțiile anterioare...

118,00 lei
cu TVA
Cantitate

 

Comenzi si plati 100% sigure. Toate datele sunt transmise securizat.

 

Cost transport de la 18.90 lei. Livrare gratuită la comenzi de peste 249 lei.

ImmunPro Emulsie cu Lipozomi, Hymato - 150ml

Iti mai recomandam si

Un extract de turmeric natural, solubil în apă, îmbogățit polizaharide de turmeric și care conține și curcuminoizi și turmeroni, tratat cu tehnologia FenuMAT™.

Tehnologia FenuMAT™ este un așa-numit sistem hidrocoloid reversibil, pe bază de fibră de galactomanan, care conține exclusiv ingrediente naturale și care este o nouă generație a tehnologiilor lipozomale și a altor tehnologii de coloizi similare. CurQfen® este un extract de turmeric procesat în acest mod, ceea ce face ca majoritatea curcuminoidelor să se păstreze în organism forma lor activă, liberă, spre deosebire de soluțiile anterioare. Până și în cadrul unor cercetări independente a depășit cu mult toate soluțiile anterioare. La cererea noastră specială, proprietarii acestei tehnologii au integrat în CurQfen®-ul modificat solicitat de noi și ingredientele active ale uleiului esențial de turmeric. Și de parcă acest lucru nu ar fi fost suficient, noi am mai completat produsul nostru și cu tipurile de fibre eficiente ale turmericului, solubile în apă: cu turmerozaharide, prin adăugarea de Turmacin® testat clinic.

 Dozare: Recomandăm consumul a 1-3 capsulă pe zi, în timpul mesei.

Nu depășiți doza zilnică recomandată! Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă echilibrată, mixtă și un stil de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna copiilor!

GL043

Fisa tehnica

Capsule
60

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password