Sucul de iarba de grau spelta liofilizate, TRANSYLVANIAN MIRACLE, Vegan, 42 capsule vegan

Sucul de iarba de grau spelta liofilizate, TRANSYLVANIAN MIRACLE, Vegan, 42 capsule vegan

TRAITI SANATOS!

Astazi, oamenii au o viata stresanta si traiesc in ritm alert, mananca dezordonat, consuma putine legume si fructe, ceea ce cauzeaza ulterior boli, fie afectiuni vasculare sau anemie. Multi considera sucul de grau verde ca fiind alimentul cel mai nutritiv si cel mai tamaduitor din lume. Pe langa clorofila, acesta contine, de asemenea, minerale active, proteine, vitamine si oligoelemente.

 

Semnele de detoxifiere pot fi urina mai inchisa la culoare, scaun mai moale, oboseala, acestea semnaland inceputul procesului de detoxifiere. Fiecare organism reactioneaza diferit la procesul de detoxifiere. Prin detoxifiere, putem constata o imbunatatire a tonusului, putem fi mai putin epuizati, putem avea mai multa energie, iar corpul nostru devine mai rezistent la boli.

 

 

Comenzi si plati 100% sigure. Toate datele sunt transmise securizat.

 

Cost transport 14.90 lei. Livrare gratuită la comenzi de peste 199 lei.

ImmunPro Emulsie cu Lipozomi, Hymato - 150ml

168,00 lei
cu TVA
Cantitate

Vegan, RawVegan, RoVegan

 

SUCUL DE GRAU SPELTA VERDE

Sucul de grau verde este un suc proaspat presat din frunzele graului spelta BIO care este, mai apoi, congelat. Acest suc de grau spelta verde nu contine chimicale, fiind obtinut din grau spelta cultivat natural, pe un teren inchis si este adesea denumit “sangele verde”, continand multe ingrediente active pe langa clorofila. Ar trebui sa se consume in forma presata, intrucat planta cu fibre de celuloza nu este digerabila pentru stomacul omului.

 

Pe parcursul procesarii, se obtin cele mai importante ingrediente, cum ar fi vitaminele si enzimele, ceea ce il face potrivit consumului. Sucul de grau verde reactioneaza relativ repede la contactul cu oxigenul, deci, metoda de conservare a ingredientelor active si de stopare a acestui proces este congelarea.

 

Liofilizare:

Liofilizarea este un procedeu de conservare, constand din sublimarea apei cu ajutorul vidului. Avantajul acestei metode este faptul ca fructele isi pastreaza toate proprietatile nutritive.

 

Prin procesul numit liofilizare, extragem 99.99% din continutul de apa din sucul de grau verde congelat, obtinand astfel doar ingredientele active (clorofila, enzimele, vitaminele si mineralele). Cea mai buna metoda de conservare cunoscuta azi este liofilizarea, acest proces permitand conservarea alimentelor timp de 20-25 de ani, fara a se folosi conservanti si aditivi.

 

In urma liofilizarii, pulberea de grau verde este ambalata in capsule vegane, ceea ce o tine departe de efectele de descompunere ale mediului (umezeala, oxigen, alte tipuri de contaminari).

Capsula de suc de grau verde liofilizat nu este medicament, fiind considerat aliment sau, folosind un termen foarte la moda: este un hiper extra super aliment :)

 

 

TRAITI SANATOS!

Astazi, oamenii au o viata stresanta si traiesc in ritm alert, mananca dezordonat, consuma putine legume si fructe, ceea ce cauzeaza ulterior boli, fie afectiuni vasculare sau anemie. Multi considera sucul de grau verde ca fiind alimentul cel mai nutritiv si cel mai tamaduitor din lume. Pe langa clorofila, acesta contine, de asemenea, minerale active, proteine, vitamine si oligoelemente.

 

Semnele de detoxifiere pot fi urina mai inchisa la culoare, scaun mai moale, oboseala, acestea semnaland inceputul procesului de detoxifiere. Fiecare organism reactioneaza diferit la procesul de detoxifiere. Prin detoxifiere, putem constata o imbunatatire a tonusului, putem fi mai putin epuizati, putem avea mai multa energie, iar corpul nostru devine mai rezistent la boli.

 

Efectele benefice ale sucului de grau spelta verde. Cand se recomanda consumul acestuia ?

 

 

Previne bolile

Contribuie la hematogeneza

Imbunatateste oxigenarea

Detoxifica

Oboseala si epuizare

Intareste sistemul imunitar

Probleme de digestive, alte probleme stomacale

Creste apetitul in caz de lipsa de pofta de mancare

Probleme cu greutatea

Contribuie la alcalinizare

In caz de tumori, ajuta la restabilirea sistemului imunitar

Inainte, in timpul si dupa chimioterapie

 

 

Ce contine sucul de grau verde?

 

Vitamine: A, B1, B2, B3, B5, B6, B10, B17, C, E, F, K etc.

Minerale: toate mineralele necesare organismului uman (peste 90 de tipuri)

Enzime care au urmatoarele efecte: neutralizarea radicalilor liberi, descompunerea grasimii, sprijinirea hematogenezei, sprijinirea digerarii proteinelor si amidonului, incetinirea procesului de imbatranire, etc.

Aminoacizi: contine toti aminoacizii necesari, esentiali pentru organismul uman, in proportia potrivita (proteinele contin aminoacizi)

Clorofila: responsabila pentru culoarea verde a plantelor, insa nu acesta este motivul pentru care este cel mai important pentru organism. Clorofila ajuta la formarea hemoglobinelor, contribuind astfel la oxigenare. Este cunoscuta si ca antioxidant si agent de detoxifiere puternic.

 

ADMINISTRARE

Doza initiala recomandata este de 1 capsula pe zi. In caz de boala 3 pe zi, putand fi crescuta la 4 sau 6 capsule pe zi, la nevoie. A se administra dimineata pe stomacul gol (intreaga doza zilnica) in putin lichid si nu consumati alte alimente sau lichide timp de 15-20 minute. Pentru un efect asteptat trebuie folositi minim 3 luni. Administrarea poate fi oprita in orice moment. Nu are efecte secundare cunoscute, putand fi deci administrat continuu.

 

DEPOZITARE

A se pastra departe de lumina la 0-30 °C.

 

ATENTIE

Descrierea nu inlocuieste consultul medical specializat. Va rugam sa cereti opinia medicului Dumneavoastra inainte de a-l administra.

Este foarte important consumul constant de apa pura. Consumati cel putin 2-3 l de apa pura (apa de izvor, apa cu osmoza inversa, apa purificata)

Semnele de detoxifiere pot fi urina mai inchisa la culoare, cu miros intepator, scaun mai moale, oboseala, acestea semnaland inceputul procesului de detoxifiere.

Clorofila este unul din cele mai importante ingrediente din sucul de grau verde, fiind cunoscuta ca antioxidant si agent de detoxifiere puternic.

Persoanele alergice la gluten il pot consuma, sucul de grau spelta verde nu contine gluten.

 

 

De ce sa alegeti sucul de grau spelta verde bio liofilizat?

 

100% suc de grau verde

Este obtinut din ingrediente de calitate exceptionala, controlata din surse controlate

Efectele sale benefice sunt cunoscute si salutate de secole

Nu contine ingredient artificial, potentiatori de gust sau culoare

Nu contine conservanti

Se produce cu respectarea celor mai stricte conditii sanitare

Dupa procesul de congelare rapida, urmat de procesul de liofilizare, toate vitaminele si enzimele valoroase se pastreaza in aceste capsule vegane.

 

Consumul sucului de grau verde congelat rapid in cazul unor afectiuni nu inlocuieste terapia si medicatia prescrisa de medic. Pe langa acestea, se va folosi doar ca tratament complementar.

TM-002

Fisa tehnica

Capsule
42

Iti mai recomandam si

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Sau Reset password